Beroemdheden outfits

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beroemdheden outfits

Wil jij voor een dagje in de huid van je favoriete idool kruipen? Met onze beroemdheden outfits lijk je als twee druppels water op een echte superster! Je zult dan ook merken dat je de rest van het feestje niks anders meer doet dan poseren en handtekening uitdelen. Verkleed als beroemdheid zijn de spotlights én alle ogen op jou gericht.

Ruime keus aan beroemdheden outfits

Bij Feestkleding.nl vind je beroemdheden outfits voor zowel dames, heren als kinderen. Je hebt dan ook een ruime keus uit allerlei iconische figuren zoals Elvis, Marilyn Monroe, Obama, Einstein en de Beatles. Zo zijn de Beatles erg grappig als je samen met een vriendengroepje op stap gaat. Wil je verkleed als beroemdheid met het hele gezin? Ga dan verkleed als de altijd gezellige Addams Family. Ideaal voor met Halloween, maar ook met carnaval of een ander verkleedfeestje is deze outfit perfect geschikt. Ben je dol op vrouwelijk schoon? Verkleed je dan als de onvergetelijke Playboy baas Hugh Hefner met een badjas. Hugh Hefner en zijn badjas zijn namelijk een gouden team, waarmee jij veel vrouwenharten zult kunnen veroveren. Naast dat Hugh Hefner een badjas aan heeft, hoort bij dit kostuum ook zijn legendarische tabakspijp. Het enige wat je zelf moet toevoegen aan dit karakter zijn wat gladde praatjes en gelikte versierpogingen bij alle aanwezige dames op het feestje.

Michael Jackson outfits voor iedereen

Michael Jackson en zijn outfit waren altijd heerlijk opvallend. Met een Michael Jackson kostuum ben je dan ook klaar voor een feestje én om het publiek tot in de late uurtjes te entertainen. Maak je Michael Jackson pak helemaal af met een echte Michael Jackson pruik, glitter schoenen en soepele dansmoves. Neem je je mini me mee naar een verkleedfeestje of is jouw kind gewoon groot fan van de King of Pop? Met een Michael Jackson pak voor een kind is hij of zij klaar om iedereen omver te blazen! Uiteraard vind je naast een Michael Jackson kostuum ook allerlei andere kostuums van popsterren en beroemdheden in ons assortiment. Zo heb je altijd ruim de keus, en kies jij de beroemdheid outfit die het beste bij jou past of waar je een superfan van bent!