Elvis pak

16 producten gevonden

Laat jouw dans- en zangkunsten zien in een iconisch Elvis pak

Elvis Presley is zonder twijfel een van de meest iconische rocksterren op de wereld. Show jij binnenkort, net als Elvis, jouw zang- en danskunsten op de dansvloer? Nonchalant een kammetje halen door je vetkuif en je heupen losgooien? In een eigen Elvis kostuum gaat dat net even wat gemakkelijker! Naar wat voor soort pak ben jij op zoek? Ga je voor een stoer lederen pak of het onvergetelijke witte pak waar Elvis bekend om staat?

Combineer het Elvis Presley pak met een Elvis pruik en en Elvis bril/h2>Zijn langdurige medicijnmisbruik had helaas een te grote impact op zijn leven en Elvis overleed op 42-jarige leeftijd. Twee dagen na zijn overlijden werd Elvis op 18 augustus 1977 begraven. Wil jij graag verkleed gaan als deze iconische rockster? Combineer het Elvis Presley pak met een Elvis pruik en en Elvis bril uit onze collectie en je bent klaar om te gaan! Een Elvis Presley kostuum is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat er ook voor jouw budget passende Elvis kleding te bestellen is.

Kies uit een Elvis pruik in verschillende kleuren/h2>

Denk je aan een Elvis pruik, dan denk je natuurlijk aan dat iconische zwarte kapsel. Je hebt bij ons de keuze uit zwarte feest pruiken en verschillende andere kleuren. Zo weet je zeker dat je jouw Elvis pak helemaal compleet maakt. Je Elvis pak kun je ook combineren met een van onze accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaas instrument zoals een microfoon of een zonnebril? In veel gevallen bestaat het Elvis kostuum enkel uit een broek, blouse en een riem, dus zorg ervoor dat je meteen een typische Elvis bril bestelt voor een complete look. Het Elvis Presley pak is verkrijgbaar in kindermaten en volwassen maten, oplopend tot en met maat XL. Haal je een Elvis Presley kostuum voor jezelf of voor je zoon of dochter in huis?