Winchester outfit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Winchester outfit

Het Amerikaanse Winchester Mystery House telt 160 kamers, 17 schoorstenen en talloze trappen die nergens toe leiden. Het is gebouwd in opdracht van Sarah Winchester, die tot haar dood in 1922 steeds meer kamers liet toevoegen aan haar huis om de rondspokende geesten tevreden te houden en een thuis te bieden. Bekijk hier onze Winchester outfits waarmee je er net zo excentriek uitziet als deze rijke weduwe uit Californië. In de stijl van Sarah Winchester Halloween vieren is uiteraard een uitstekend idee. Met deze gothic kleding zie je er mysterieus uit en krijg je vast contact met gene zijde!

Elegante Winchester kostuums

Omdat haar man rijk was geworden door de wapenhandel, geloofde Sarah Winchester dat de geesten van de mensen die door zijn wapens waren gedood naar haar huis kwamen. Wij hebben diverse zwarte en paarse heks kostuums in de stijl van de film 'Winchester: the house that ghosts built'. Draag hierbij een zwarte cape of sluier en je bent het evenbeeld van de puissant rijke dame die een huis van zeven verdiepingen liet bouwen vol ramen in vloeren en deuren die nergens op uitkomen. Door je gezicht een wit kleurtje te geven en je lippen zwart te maken jaag je bovendien alle spoken meteen de stuipen op het lijf.

Als hoofdpersoon uit de film Winchester Halloween vieren

Spookhuizen passen perfect bij Halloween. Deze feestdag, waarop gevierd wordt dat de geesten van de gestorvenen terugkomen, is dan ook hét moment om te pronken met je Winchester kostuum. Houd je van griezelen en wil je meer inspiratie opdoen voor Halloween kostuums? Ook bij onze vampier kostuums tref je Victoriaanse jurken en pakken aan, waarmee je in een oogwenk in de huid kruipt van Graaf Dracula of een vrouwelijke vampier. Vergeet niet je hoektanden nog even bij te vijlen!

Winchester jurken en film kostuums bestellen op Feestkleding.nl

Kan jij een goede horrorfilm wel waarderen of kijk je graag naar de spannende verwikkelingen in de Lord of the Rings films? Bij ons kan je kiezen uit film kostuums van een groot aantal filmpersonages. Of je nu in een jurk van Sarah Winchester naar Halloween gaat of met je hele gezin een Addams Family kostuum aantrekt, wij hebben voor jong en oud een magische outfit. Bestel je Winchester outfit vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat je je aankoop morgen al in huis hebt. Zonder dat er magie aan te pas komt!