Sesamstraat pak

Bekijk de 2 producten

Sesamstraat pak

Eind jaren zeventig van de vorige eeuw keken één tot anderhalf miljoen mensen naar Sesamstraat. In de decennia erna vernieuwde de groep liefhebbers zich om de paar jaar met jonge kijkers en hun ouders. Logisch dat je dus bij veel mensen nostalgische herinneringen zal oproepen, als je in een Sesamstraat pak verschijnt. Onze Sesamstraat kostuums bestaan uit Bert en Ernie kostuums en kostuums van de andere muppets, van Elmo tot Pino en van Koekiemonster tot Ieniemienie. Vind je het leuk om je als dier te verkleden, kijk dan ook nog even bij onze onesies van dieren!

Grappige Sesamstraat kostuums met leuke details

Wie kent de twee vrienden uit Sesamstraat niet? Bert is serieus, netjes en snel aangebrand, terwijl Ernie zorgeloos is en met zijn gekke acties overal een puinhoop van maakt. Toch komen ze er altijd wel samen uit. Ben jij er al uit welk Bert en Ernie kostuum je gaat kiezen? Met een Bert en Ernie pak met een gestreepte trui, een broek en een grappig masker val je in ieder geval op tijdens carnaval. De liefhebbers van onesies kunnen bij ons ook terecht voor een Sesamstraat onesie, waarmee je gezellig kan feesten én rustig op de bank naar Sesamstraat kan kijken.

Kostuums van kindertelevisiefiguren

Denk jij met weemoed terug aan Sesamstraat en is een Bert en Ernie kostuum echt iets voor jou? Voor de echte fans van kinderprogramma’s hebben wij nog talloze andere animatie- en tekenfilm kostuums, die gebaseerd zijn op bekende poppen en tekenfilmfiguren. Zo kan je gezellig spelen en dollen op de groene Huisheuvel in je Teletubbie kostuum of uit een pot honing snoepen in een Winnie the Pooh pak. Ook met onze Pink Panther pakken met een panterhoofd en roze staart heb je veel bekijks als je rondsluipt op een party.

Een Bert en Ernie pak bestellen op Feestkleding.nl

Voor een themafeestje over televisie kan je met onze Sesamstraat kleding en Sesamstraat shirts altijd een opvallende outfit creëren. Bestellen gaat bij ons gemakkelijk en als je voor 20.00 uur je aankoop doet, heb je deze de volgende dag al in huis. Je kan op je gemak thuis je kostuum passen en je mag dit binnen twee weken retourneren als je niet tevreden bent. Ben jij altijd een kind gebleven en ben je speels en vol fantasie? Bestel dan bij ons een Sesamstraat pak en beleef de meest komische avonturen!