Teletubbie kostuum

Sorteer op
#1
Groene teletubbie pak

Groene teletubbie pak

€ 32,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Teletubbies kostuum

Lacht het zonnetje en is de lucht voor jou altijd blauw? En als wij “Hé hallo” zeggen, geef jij dan standaard “uh-oh” als antwoord? Laat jouw inner Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa of Po dan snel te voorschijn komen in een echt teletubbie kostuum! Met dit teletubbie pak kun je de hele dag kusjes uitdelen, giechelen, dada en oh-oh roepen of gewoon keihard feest of carnaval vieren!

Trek je teletubby onesie alvast aan!

De teletubbies: wie kent ze niet? Deze vier gekke vriendjes maken samen Teletubbieland onveilig, en de teletubbies zijn ook met carnaval graag van de partij! Trek dus snel een paars, groen, geel of rood teletubbie pak aan. Vervolgens maak je je teletubbie outfit af met bijpassende accessoires zoals de rode handtas van Tinky Winky, de hoed van Dipsy, de bal van Laa Laa en de step van Po. Het enige wat je daarna nog moet doen? Dat is oefenen op wat kreten, giecheltjes en dansjes. Ook mogen de stofzuiger, de loslopende konijntjes en de lachende zon natuurlijk niet ontbreken. Met deze accessoires is je teletubby onesie immers pas echt geloofwaardig!

Met zijn vieren verkleed als Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa en Po!

Je teletubbie pak kopen doe je natuurlijk bij Feestkleding.nl. In ons assortiment vind je een leuk teletubbie pak voor kinderen en volwassenen. Het leukste is het natuurlijk als je niet in je eentje verkleed gaat als teletubbie, maar ook drie vrienden in een teletubbie kostuum weet te steken. Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa en Po zijn namelijk altijd samen! Is het teletubbie pak toch niet helemaal wat je zocht? Kijk dan eens verder naar onze andere verkleedoutfits. Ga bijvoorbeeld verkleed als alien, of kies voor een outfit uit een compleet andere (kinder)serie. Want of je nu als Teletubbie, Mickey of Minnie Mouse of Tom & Jerry verkleed wilt gaan: je outfit scoor je in onze webshop! En nu is het tijd om dag te zeggen: da-da!