Rasta kleding

Sorteer op
Jamaica rasta pruik bruin

Jamaica rasta pruik bruin

€ 17,95
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Rasta kleding voor carnaval

De tijd van feesten komt er weer aan. Het is weer de hoogste tijd voor carnaval of voor een andere verkleedpartij en je bent nog op zoek naar een leuk en origineel kostuum dat je voor deze gelegenheid aan kan trekken. Als je op zoek bent naar een echt origineel pak, dan is het een idee om te kiezen voor Rasta kleding. JA MAN! Deze kleding heeft een kenmerkend uiterlijk, het ziet er vrolijk uit en je bent origineel. Bekijk ons ruime assortiment reggae en rasta kleding, maak je keuze en je bent klaar om een lekker chill feestje te gaan vieren!

Feestelijke Rasta kleding

Rasta heeft zijn opmars gedaan in vanaf het jaar 1930. Een van de meest bekende Rasta zangers is Bob Marley die je wel kent van liedjes zoals No Woman No Cry. Als je kijkt naar de reggae kleding die hij ook droeg, dan kom je uit op vrolijke groene en gele kleuren die verwerkt zijn in de kleding. Daarnaast is het welbekende dreadlocks kapsel onlosmakelijk verbonden met de rasta. Je hebt te maken met verschillende soorten uiterlijke eigenschappen waarmee je te maken hebt als je kijkt naar de rasta. Een ander kenmerk voor rasta kleding zijn de bandana die om het hoofd worden gedragen. Als je alles bij elkaar bekijkt, dan is het niet mogelijk om een echte rasta of rastafari te herkennen.

Rasta kostuum bestellen

Daarom kun je hier terecht voor het kopen van de meest leuke rasta kostuums. De rasta kostuums lijken sterk op de standaard kleding van de rasta maar dan een tikkeltje uitgebreider zodat het echt goed te herkennen is tijdens een feest. Rasta kleding wordt vaak ook wel vergeleken met Jamaicaanse kleding. Dit omdat de Jamaicaan Bob Marley natuurlijk een echt iconisch figuur was in de tijd dat Rasta zijn opmars deed. De kleding binnen dit assortiment zijn kleurrijk, vrolijk maar ook erg herkenbaar. Je kunt hier kostuums kopen voor zowel kinderen en volwassenen en dit maakt het leuk als je bijvoorbeeld samen naar een feest gaat.

Rasta pruiken en andere accessoires

Zonder leuke accessoires is een outfit natuurlijk niet compleet. Daarom kun je hier als allerlei leuke rasta accessoires verkrijgen. Een rasta shirt is daar een voorbeeld in. Dit shirt is een belangrijk onderdeel van een rasta outfit. Daarnaast mag een Rasta pruik ook niet ontbreken. De lange dreadlock vlechten zijn absoluut herkenbaar voor een rasta. Tot slot is een rasta muts ook een onderdeel van de outfit. Een rasta draagt vaak een rasta muts en komt hierdoor lekker relaxed over. Ga aan de slag met je eigen rasta outfit en koop de kleding en accessoires nu. Relax en koop er een nep joint bij als accessoire. Wil je hiernaast ook even kijken wat voor kleding uit andere landen je nog meer kunt dragen? Bekijk dan ook de categorie culturen en landen.