Luiaard kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luiaard kostuum

De luiaard - in het Engels 'sloth' genaamd - is een populair dier, dat in talloze internetfilmpjes te zien is. Ook spreekt het tot de verbeelding dat dit dier wel tien uur per dag slaapt. Val jij voor dit beest met zijn vriendelijke kop en scherpe klauwen, dan kan je bij ons een mooi luiaard kostuum aanschaffen. Met een luiaard onesie kan je niet ondersteboven aan een tak hangen, maar wel heel goed chillen op de bank. Ook in onze luiaard shirts kan je heerlijk relaxen én uiteraard feestvieren. Ga je voor pure snelheid en actie? Bekijk dan liever onze luipaard onesies.

Grote en kleine luiaard pakken

De luiaard leeft in het tropisch regenwoud en zijn voorouders werden wel zes meter lang. Zulke grote kostuums hebben wij uiteraard niet, maar wij hebben wel luiaard onesies voor je in diverse maten. Deze sloth onesies zijn uitgevoerd in mooie bruine schutkleuren, waarmee je niet opvalt in het bos, maar waarmee je op een feestje vast en zeker hoge ogen gooit. Net als onze andere dierenpakken hebben deze luiaard outfits een capuchon met een dierenhoofd, zodat je er meteen uitziet als een gezellig feestbeest. Ook met een sloth shirt zie je eruit als iemand die van feesten houdt.

Meer pakken van dieren uit het regenwoud

Ga jij in een luiaard onesie carnaval vieren? Of ga je toch liever als sloth naar Halloween? Je kan met onze populaire pakken van dierentuin dieren gelukkig alle kanten op. Ga bijvoorbeeld in een slangen kostuum naar een verkleedparty en maak je net zo breed als een cobra. Naast de slang is ook de gorilla een dier dat je kan tegenkomen in het tropisch regenwoud. Wij hebben indrukwekkende en grappige gorilla pakken voor je, waarmee je er net zo uitziet als deze bekende bosbewoner. Kruip in de huid van deze fascinerende dieren en je begrijpt meteen waarom de regenwouden niet gekapt mogen worden.

Een sloth onesie of een sloth shirt kopen op Feestkleding.nl

Luiaards bewegen zich traag, maar bij een aanval door een vijand kunnen ze zich uitstekend met hun scherpe nagels verdedigen. Tijdens het boomklimmen vergissen ze zich wel eens en grijpen dan per ongeluk in plaats van een tak hun eigen voorpoot, waardoor ze uit een boom kunnen vallen. Gelukkig vergissen wij ons niet snel met de verzending van een sloth outfit. Wie zijn aankoop voor 20.00 uur doet, kan deze namelijk de volgende dag al verwachten. Bestel een luiaard kostuum en beleef een beestachtig leuk feestje!