Kill Bill outfit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kill Bill outfit

In de film 'Kill Bill' van Quentin Tarantino vliegen de armen en benen door de lucht. Het verhaal gaat over de vendetta van de neergeschoten bruid Beatrix Kiddo, die gespeeld wordt door Uma Thurman. Wil jij ook maar wat graag wraak nemen op bendeleider Bill, dan hebben wij een dynamische Kill Bill outfit voor je. Met een Kill Bill kostuum of een Kill Bill shirt zie je er onweerstaanbaar uit en ben je de absolute ster van elk carnavalsfeest. Bekijk ook onze andere carnaval catsuits en meet jezelf een krachtige en verleidelijke look aan!

Mooi ontworpen Kill Bill kostuums

Met een geel Kill Bill pak zie je er net zo fascinerend uit als Beatrix Kiddo en kan je al je gevechtstechnieken uitproberen. Het kostuum sluit mooi aan en de zwarte strepen langs de zijkant zorgen voor een sportieve touch. Het pak heeft emblemen, een tekstopdruk en een riem, net als het originele film kostuum. Wil je als Beatrix uit Kill Bill naar Halloween, zorg dan wel voor wat nep bloed op je outfit. Met een flinke verzameling wapens en munitie ben je klaar voor de ultieme wraak en kan niemand je plannen dwarszitten.

Kill Bill shirts en accessoires

Wij hebben alle wapens, kledingaccessoires en pruiken waarmee je je Kill Bill kostuum perfect afmaakt. Kijk bijvoorbeeld bij onze pruiken met lang haar en kies lange blonde lokken uit waarmee je het evenbeeld bent van Uma Thurman. Vind je een vechtsport kostuum net iets te gewaagd voor een party? Wij hebben ook opvallende Kill Bill shirts, waarmee je je helemaal op je gemak voelt en je altijd een goed figuur slaat op een themafeestje. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in ons assortiment.

Kostuum van Kill Bill voor carnaval kopen op Feestkleding.nl

In de openingsscène van Kill Bill geeft Bill de bloedende Beatrix een genadeschot. De film is een ode aan diverse soorten films, van spaghettiwesterns tot kungfufilms. Houd jij van films over huurmoordenaars en schrik je niet van een beetje bloed, ga dan voor een echte Kill Bill onesie met authentieke details. Waar wij weer bloedserieus over zijn is de verzending van jouw bestelling. Als je voor 20.00 uur je Kill Bill outfit bij ons koopt, heb je deze namelijk morgen al in huis!