Freddie Mercury carnaval

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Freddie Mercury carnaval

Farrokh Bulsara veranderde zijn naam definitief in Freddie Mercury in 1970, toen de rockband Queen werd opgericht. Ben jij dol op de muziek van deze band en de explosieve manier van optreden van zanger Mercury, ga dan als Freddie Mercury naar het carnaval. Wij hebben alle benodigdheden om je net zo uit te dossen als je idool, van een Freddie Mercury shirt tot een Freddie Mercury pruik. Zoek ook een zwarte nep snor uit en je metamorfose in de Queen-frontman is compleet. We will, we will rock you!

Freddie Mercury kostuums voor een dynamische look

Tijdens zijn optredens droeg Freddie Mercury outfits die vaak bestonden uit een strakke broek, een mouwloos hemd en een kort jasje in een opvallende kleur. Wij hebben Freddie Mercury pakken met een sportieve broek met een bies en een rocksterjasje. Hiermee heb je veel bewegingsvrijheid en zie je eruit alsof je elk moment op het podium kan springen om een concert te geven. Maak je Freddie Mercury kostuum compleet met een wit Freddie Mercury shirt of hemd en zoek bij onze feestpruiken een donker kapsel uit. Succes gegarandeerd.

Kostuums van andere grote sterren

Zou jij graag een keer de show willen stelen in een Freddie Mercury outfit? Ons assortiment biedt nog veel meer kostuums van beroemdheden, rock- en popsterren. Wie de muziek en dansbewegingen van de 'King of Pop' wel kan dromen, kan bij ons uiteraard een Michael Jackson pak uitzoeken. Met een Elvis pak ga je terug naar de jaren vijftig en zestig en kruip je moeiteloos in de huid van 'The King of Rock and Roll'. Ook van wereldberoemde personages uit de politiek hebben wij kostuums, waaronder grappige Donald Trump pakken.

Een Freddie Mercury shirt en kleding bestellen op Feestkleding.nl

Freddie Mercury was een unieke persoonlijkheid en had een stembereik van vier octaven. Heb jij altijd bewondering gehad voor de extravagante zanger, die een geweldig gevoel voor ritme had, onvergetelijke liedjes schreef en zelfs het logo van Queen ontwierp? Bestel dan snel je Freddie Mercury kleding en zoek bij onze opblaas instrumenten een nepmicrofoon uit. Zo kan je als een echte Freddie Mercury carnaval vieren en ben je klaar voor een avond in de schijnwerpers!