Vilthoed

Sorteer op
Zwarte gangsterhoed met wit lint

Zwarte gangsterhoed met wit lint

€ 6,50
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 3 van 3

Vilthoed

Wanneer je op zoek bent naar een hoed bij je kostuum, maar je wilt hier wel een tijdje mee kunnen doen, dan is een hoed van vilt misschien iets voor je. Mocht er tussen de vilten hoeden geen passende zitten, dan hebben we ook nog stoffen hoeden en plastic hoeden in ons assortiment.

Vilthoed voor de heren

Voor de heren onder ons die ook zo'n mooie vilthoed willen, zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden. Ga je misschien voor een chique Engelse bolhoed om als Charlie Chaplin verkleed te gaan? Of ga je voor stoer als piraat of cowboy

Ga je als dame voor glamour of voor stoer?

Als dame is het natuurlijk ook heel tof om eens als piraat verkleed te gaan. Een tricorn hoed met vilt is dan echt een super toevoeging aan je piraten kostuum. Al is een hoge hoed met vilt ook zeer elegant wanneer je chique gekleed gaat in glamourstijl naar een Las Vegas feest. Reken maar dat je met zo'n glamour outfit wel degelijk de aandacht zult trekken.

Wat voor vilt hoed kiest jouw kind?

Voor kinderen heb je ook hele leuke vilten hoeden. Aan de ene kant een heel lieflijk vilten hoedje als dier, zoals een kuiken, een kikker of een lieveheersbeestje. Maar aan de andere kant ook hele stoere hoeden die perfect passen bij de kostuums van een piraat, een sheriff of een burgemeester. Het lijkt dan net echt, alleen een paar maatjes kleiner dan natuurlijk. Heeft jouw kind zijn ideale kostuum al uitgezocht? Dan is er vast wel een carnavalshoed bij te vinden die hij of zij ook leuk vindt.

Extra accessoires

Naast hoeden kun je natuurlijk je kostuum nog meer verfraaien met andere accessoires. In het assortiment hebben we hier ook weer veel mogelijkheden. Denk aan feestpruiken, brillen, sieraden of wandelstokken. In elk verkleedthema is eigenlijk wel wat te vinden wat bij je outfit past.