Tattoo shirt

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laat je stoere kant zien en kies voor een tattoo shirt

Heb je altijd al een tattoo tijdens carnaval willen hebben? Dan is dit je kans! Met een tattoo shirt verander je je lichaam binnen een paar seconden en kun je direct je stoere alter ego zijn. Voorkom dat je urenlang in de stoel bij de tattoo shop zit, dat je honderden euro’s kwijt bent en tattoos en, minstens zo belangrijk, voorkom de pijn van een naald in je huid. Een tattoo shirt is huidkleurig, wat betekent dat je met een tattoo shirt alleen de zwarte tekeningen op je huid ziet.

Een tattoo voor Halloween of een tattoo sleeve voor carnaval

Naast dat een nep tattoo sleeve zich perfect leent voor carnaval, kun je ook tijdens Halloween een stoere look kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere vampier of een heks waar je voor op moet passen? Een nep tattoo sleeve is verkrijgbaar met stoere tribal tekeningen, Japanse draken en tekeningen of kies voor een vrouwelijke nep tattoo sleeve met vleugels en tekeningen van engelen. Wat voor tattoo sleeve voor carnaval of Halloween ga jij dragen?

Combineer een tatoeage shirt met een stoer biker kostuum

Draag je een tatoeage shirt, dan weet iedereen dat er met jou niet te sollen valt. Om je look helemaal compleet te maken, kun je onze collectie aan biker kostuums eens bekijken. Uiteraard zijn de tattoo mouwen voor carnaval ook goed te combineren met een politiepak, een gangster pak of een piraten pak. Hoe combineer jij je tattoo mouwen voor carnaval het liefste?

Maak je look compleet met accessoires van Feestkleding.nl

Heb je jouw ideale pak gevonden die je wilt combineer met je neppe tattoos? Bekijk, voordat je je bestelling online af gaat ronden, ook eens onze collectie aan feest accessoires. Hierdoor weet je zeker dat je van top tot teen gestyld bent en dat je jouw look direct naar een hoger niveau tilt.