St patrick's day outfit

Sorteer op
Lantaarn LED patricksday groen
icon Geeft licht
30cm

Lantaarn LED patricksday groen

€ 6,95
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

St Patrick's Day outfits bestellen

Op 17 maart vieren de Ieren St. Patrick’s Day, de dag van hun beschermheilige Sint-Patricius. Deze dag - die staat voor geestelijke vernieuwing - vieren de Ieren in eigen land en in het buitenland met optochten, parades, vuurwerk en groen bier. Soms kleuren zelfs gebouwen, bruggen en rivieren groen. En natuurlijk zijn veel Ieren in het groen gekleed. De groene Shamrock, ofwel een klaverblad is het nationale symbool voor Ierland. Wij hebben St Patrick's Day outfits waarmee je je vol overgave in het feestgedruis kan storten, of je nu zelf Iers bent, Ierse voorouders hebt of voor één dag als Ier door het leven wil gaan.

St Patricks Day kostuums en jurkjes

Vroeger was in Ierland blauw de kleur die bij St. Patrick hoorde. Vanaf de negentiende eeuw gingen de Ieren zich echter traditioneel in het groen kleden op de sterfdag van hun patroonheilige. Onze St Patrick's Day kleding is uitgevoerd in de mooiste tinten groen. Of je nu een St Patricks Day shirt, jurkje, colbert of een compleet pak zoekt, wij hebben genoeg keuze. Of kleed je als de Leprechauns, de Ierse mythische wezens die eruitzien als kabouters en die een groen pak en een groene hoed dragen. Ook kinderen staan deze traditionele Leprechaun kostuums en jurkjes heel grappig. Wie van folklore houdt kan voor originele kostuums overigens ook inspiratie opdoen bij onze culturen en landen.

Groene hoeden, pruiken en accessoires

Is je outfit met onze St Patrick's Day kleding en St Patricks Day shirts nog niet groen genoeg? Zoek dan ook nog een groene hoed, pruik of stropdas uit. Voor meisjes zijn er leuke hoofdbanden met groene minihoedjes en als je niet herkend wil worden kan je je vermommen met een St Patrick’s Day bril of masker. Dat dit feest wereldwijd immens populair is, blijkt ook uit de talloze accessoires: met onze groene slingers en andere decoratiematerialen tover je je huis of feestruimte makkelijk om tot een Iers paradijs.

St Patrick's Day kleding en feestkleding bestellen

Een St Patricks Day kostuum, een zwart-groene pruik of een groene hoge hoed: wij zorgen ervoor dat je de artikelen voor een Iers feestje snel in huis hebt. Plaats je voor 20.00 uur je bestelling, dan kan je deze de volgende dag al bij je thuis verwachten. Niet alleen je St Patrick's Day outfit sturen wij snel naar je toe. Ook voor kerstkleding of een Koningsdag outfit kan je vierentwintig uur per dag bij ons terecht. Een kinderfeest, festival of foute party in de agenda? Bij ons vind je de juiste outfit.