Sonic kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ga verkleed als Sonic de egel en trek een Sonic kostuum aan

Een Sonic kostuum herken je direct aan de felle blauwe kleur. Sonic de egel is het hoofdpersonage in de computerspelserie van Sega. Het spel werd voor het eerst gelanceerd in 1991. Wat Mario voor Ninendo is, is Sonic dat voor Saga. Met een Sonic kostuum val je direct op tussen de menigte en je shopt bij Feestkleding.nl een comfortabel games kostuum waar je fijn in kunt feesten.

Verf je gezicht blauw als je verkleed gaat in een Sonic pak

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen een Sonic kostuum aan te trekken, maar om écht uit te pakken kun je ervoor kiezen om je bestelling compleet te maken met blauwe schmink. Hierdoor kun je volledig in je rol opgaan als je een Sonic pak aan hebt getrokken. Tip! Geef aan je vrienden door dat een Sonic pak is te bestellen bij Feestkleding.nl. Hierdoor kun je als groep verkleed gaan en ga je gegarandeerd een verplettende indruk achterlaten op ieder feest.

Een Sonic verkleedpak is voor heren en dames geschikt

Een Sonic verkleedpak bestel je bij Feestkleding.nl in de vorm van een Sonic onesie. Hierdoor is het pak voor zowel heren als dames geschikt. Draag je liever een Sonic shirt? Bekijk dan ons aanbod aan shirts en maak je look compleet met een stoere blauwe feestpruik.

Jouw Sonic carnavalskleding heb je snel in huis

Je wilt natuurlijk na het plaatsen van een bestelling je Sonic jumpsuit snel in huis verwachten. Daarom verzekeren we je van een razendsnelle levertijd en om je look compleet te maken, kies je bij ons uit een breed aanbod aan feest accessoires. Met welke accessoires maak jij je look deze carnaval compleet?