Slenderman pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slenderman pak

Slenderman herken je meteen aan zijn lange benen, lange armen en tentakels die uit zijn rug komen. Dit spookachtige monster is door fotograaf Eric Knudsen verzonnen voor een fotoshopwedstrijd en zou mensen ontvoeren en schrik aanjagen. Ga jij naar een griezelfeest, dan kan je met je Slenderman pak en je witte, levenloze gezicht de andere feestgangers flink aan het schrikken maken. Niet alleen voor een Slenderman kostuum, maar ook voor al je Halloween make-up en schmink kan je bij ons terecht.

Angstaanjagende Slenderman kostuums

Op de getrukeerde foto die Knudsen in 2009 inzond naar de wedstrijd, staat Slenderman als een bovennatuurlijk personage afgebeeld achter twee kinderen, die na het maken van de foto verdwenen zouden zijn. Hierna werd Slenderman een bekende urban legend, die niet alleen vaak op internet, maar ook in games en films opduikt. Wil je een kostuum van Slenderman kopen, dan vind je bij ons nette, zwarte Slenderman outfits met zes grijpgrage armen. Als Slenderman naar Halloween gaan is altijd een goed idee, helemaal als je je net als Slenderman kan verplaatsen zonder de ruimte te doorkruisen.

Een groot assortiment enge kostuums

Houd je van magische kostuums, dan is een Slenderman outfit echt iets voor jou. Wil je meer inspiratie opdoen voor een eng pak, bekijk dan ook onze Halloween kostuums. Hier hebben wij alle griezels uit films en spannende verhalen overzichtelijk voor je gerangschikt. Wil je alles uit de kast halen voor een avondje griezelen, ga dan bijvoorbeeld voor een Scream pak met een zwart gewaad en een angstaanjagend wit masker. Of kies voor een van onze skelet pakken, waarbij ieder botje van je lichaam zichtbaar is. Met een wit geschminkt gezicht maak je je botten kostuum helemaal af.

Je Slender Man outfit kopen op Feestkleding.nl

De Slenderman van de foto van Eric Knudsen heeft een lichtgrijs gezicht, waarvan de ogen, oren en neus ontbreken. Ook heeft dit lange, dunne spookfiguur geen haar. Op internet verschijnen vaak foto’s waarop Slenderman als een vage geest op de achtergrond staat. Wil jij graag als spook of als Slenderman carnaval vieren, dan hebben wij alle kleding en accessoires in huis voor een goede outfit. Van enge maskers tot horror kostuums, bij ons vind je altijd iets moois. Trek je Slenderman pak aan naar Halloween en vergeet vooral niet om een paar goeie foto’s te maken!