Retro jurk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Retro jurken

De retro jurken hebben een bijzonder karakteristieke uitstraling, ze vormen een uitstekende keuze tijdens een themafeestje of carnaval. Zoek je een pailletten jurk, een Burlesque jurk of wellicht een Great Gatsby jurk? Blader door de jaren 20 jurken waarmee je volledig in retro kunt verschijnen. Je vindt online flapper jurken en andere modellen uit de jaren 50 en 60. De verschillende retro jurken laten het lijken alsof je zo uit de vorige eeuw bent komen lopen.

Retro jurken uit de jaren 20, 50 en 60

Benieuwd naar ons online aanbod aan retro jurken? We zorgen er met de jurken uit de jaren 20, 50 en 60 voor dat je de keuze hebt uit tal van modellen. Van 50s jurken tot sixties jurken en van leuke accessoires tot de modellen uit de stoere en ruige jaren 20. De retro jurkjes voor dames vormen een goede keuze tijdens verschillende feestjes, je kunt er meerdere kanten mee op. Een gave pin up jurk kopen of een flapper jurk dragen tijdens het volgende themafeestje? Wij zorgen ervoor dat je ze gemakkelijk online kunt kopen.

Online retro jurk kopen

Je kunt online een retro jurk kopen, waarmee je zo vanuit de jaren 20, 50 of 60 lijkt te komen. Van een fifties jurk vol kleur tot de stoere modellen uit de Roaring Twenties. We helpen je online inspiratie op te doen met de verschillende retro jurken, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Specifiek op zoek naar een retro rok of de accessoires die je bij de jurken kunt dragen? Ook die hebben we voor je op voorraad, waardoor we die vlot naar je kunnen verzenden.