Popeye kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Popeye kostuum

Stripboeken en tekenfilms vermaken kinderen én volwassenen over de hele wereld. Als er één held uit de stripwereld is die we allemaal kennen, dan is het wel Popeye. Vind jij het leuk om als je favoriete stripheld feest te vieren, ga dan voor een Popeye kostuum. Als Popeye naar het carnaval gaan betekent in ieder geval dat je een ijzersterke indruk maakt. Zeker als je van tevoren spinazie hebt gegeten! Bekijk niet alleen onze grappige Popeye outfits, maar ook onze andere bekende figuren in animatie- en tekenfilms outfits.

Een Popeye pak met sterke armen

Popeye fungeerde in zijn begintijd als bijpersoon in een Amerikaanse krantenstrip over Olijfje. In 1929 maakte hij zijn debuut als zeeman die een enorme krachtpatser wordt na het eten van spinazie uit een blikje. Door de kracht die hij dankzij de spinazie heeft opgedaan, weet hij altijd zijn tegenstanders te verslaan. Een goed lijkend Popeye pak heeft daarom uiteraard flink gespierde armen, waarop ook de bekende tatoeage van een anker niet ontbreekt. Met zijn matrozen hoedje en pijp in zijn mond herken je hem uit duizenden. Stoere jongen hoor, die Popeye!

Onmisbare accessoires voor Popeye

Een flinke dosis humor en de sterk plots maakten de Popeye strips en tekenfilms enorm populair. Wie graag als Popeye carnaval wil vieren, wil uiteraard zijn Popeye outfit tot in de puntjes op orde hebben. Een bijpassende pijp uit onze collectie pijpen, sigaren en sigaretten is dan een goed idee. Of je nog meer feest accessoires nodig hebt? Zorg in ieder geval dat je een blik spinazie op zak hebt, zodat je op elk moment je spierkracht kan vergroten! 'I’ m Popeye the sailor man, tuut tuut!'.

Popeye verkleedkleding bestellen

Het verhaal gaat dat tijdens de Tweede Wereldoorlog de Amerikaanse regering wilde promoten dat er zuinig met vlees moest worden omgegaan en dat de mensen in plaats daarvan beter extra groenten konden eten. Met het spinazieverhaal in de strip en tekenfilms zou de bedenker van Popeye op die manier zijn steentje hebben willen bijdragen. Wil je een Popeye pak als carnavalsoutfit bestellen, dan hoef zeker niet bang te zijn voor tekorten. Wij hebben de mooiste Popeye kostuums op voorraad, zodat je ze snel in huis hebt.