Piccolo pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Piccolo pak

Als piccolo ben je een hotelbediende die het de gasten zo comfortabel mogelijk maakt. Zo draagt deze attente gastheer de koffers, regelt hij vervoer en serveert hij maaltijden op de hotelkamer. Met een piccolo pak lijk je zo weggelopen te zijn van de set van een film over het luxe leven in een chic hotel. Bekijk hier onze piccolo kostuums, waarbij uiteraard ook een rood piccolo hoedje hoort. Wij hebben niet alleen piccolo outfits voor heren, maar ook voor dames. Loop je als dame graag rond in een hoteluniform, kijk dan ook nog even bij onze serveerster kostuums, voor onweerstaanbare jurkjes waarmee je iedere hotelgast om je vinger windt.

Traditionele piccolo kostuums

De klassieke piccolo outfit bestaat uit een rood jasje met gouden knopen en een rode broek. Voor dames hebben wij natuurlijk elegante piccolo jurkjes met een klein piccolo mutsje, dat zorgt voor een koket geheel. Ga je als piccolo naar het carnaval, neem dan een koffer of reistas mee als accessoire. Wil je liever als piccolo naar Halloween, dan raden wij aan om eerst even een kijkje te nemen bij onze Halloween accessoires. Hier vind je snel een paar bloederige, afgehakte lichaamsdelen die je uit de bagage kan laten steken. Net als in een griezelfilm!

Andere kostuums van hotelmedewerkers

Naast piccolo kostuums hebben wij ook kleding van ander hotelpersoneel. Hiermee kan je de gasten op elk moment van de dag van dienst zijn en ben je net als de piccolo op de hoogte van alle spannende gebeurtenissen die plaatsvinden in het hotel. Denk bijvoorbeeld aan onze kostuums van koks en kamermeisjes, die je ook kan dragen als je met een groepje vrienden carnaval gaat vieren. Roer jij als chefkok in de pannen of ga je liever als horrorkok feestvieren? Met je kamermeisje kostuum met schort en traditionele stoffer laat je een frisse wind waaien op ieder feestje en zal de boel zeker niet snel verstoffen!

Als piccolo naar Halloween of carnaval met items van Feestkleding.nl

Het beroep van piccolo werd vroeger voornamelijk ingevuld door jongens, die nog dus nog klein – 'piccolo' – waren. Bij ons kan je gelukkig niet alleen voor kinderen een piccolo kostuum vinden, maar ook voor volwassenen. Naast een piccolopak voor heren behoren ook een geraffineerde piccolo dames outfit en een comfortabele piccolo onesie tot de mogelijkheden. Heb je jouw favoriete bediende kostuum al gevonden? Beleef dan dolle avonturen tijdens Halloween of carnaval, met een piccolo pak dat pico bello in orde is!