Pauw carnaval

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pauw carnaval

De pauw komt oorspronkelijk uit Mesopotamië en verspreidde zich rond tweeduizend voor Christus in Europa. Vanwege het kleurige verenkleed van de mannetjes werd deze fazantachtige vogel veel in parken en tuinen gehouden. Een pauwenveer vinden brengt geluk, zo luidt het gezegde. Sta jij wel open voor wat extra geluk, ga dan als pauw naar het carnaval. Met een pauw kostuum uit onze collectie kan je namelijk een prachtige sleep met pauwenogen opzetten. Ga voor dit originele dierenpak in exotische kleuren en verschijn zo trots als een pauw op een feestje!

Kleurige pauw kostuums

De wilde pauw leeft in het tropische oerwoud van Azië. In India komen blauwe pauwen voor, terwijl de groene variant in Maleisië en op Java leeft. Heb jij bewondering voor de prachtige kleuren en patronen van deze vogels? Wij hebben feestelijke pauw verkleedpakken voor dames die voorzien zijn van een cape met pauwenveren, die je goed kan zien als je je armen strekt. Een hoofdband met veren geeft je outfit de finishing touch. Ook voor meisjes zijn er pauw pakken, die bestaan uit een jurkje met een strak lijfje en pauwenstaartsluiers. Dat staat nog eens sierlijk.

Pronken met je pauw accessoires

Jonge pauwenhaantjes hebben pas een volgroeide sleepstaart als ze zes jaar oud zijn. Toch beginnen ze al jong te oefenen in het pronken met hun dan nog korte staart. Wil jij geen pauw pak dragen, maar wil je wel graag pauwenveren gebruiken in je party outfit, kies dan een oogmasker met lange veren met pauwenogen uit. Deze oogmaskers zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en blauw en zorgen ervoor dat je een mysterieuze verschijning bent op een party. Ten slotte bieden wij ook grote pauwenvleugels, waarmee je in volle ornaat kan pronken. Deze vleugels zijn ook een goede basis om je eigen pauw verkleedpak samen te stellen.

Een pauw outfit bestellen op Feestkleding.nl

Het patroon van de staartveer met een pauwenoog komt vaak terug op stoffen en in sieraden en wordt geassocieerd met luxe. Houd je ervan om je outfit tot in de puntjes te stylen, maak je pauw carnavalspak dan nog mooier met onze feest pruiken. Een blauwe of turquoise pruik zorgt voor een sprookjesachtig effect. Met een pauwenpak draag je het verenkleed van een van de oudste siervogels, die veel voorkomt in de oude verhalen over de Griekse goden en de liefde. Ga als pauw naar het carnaval, dan maak je zeker goede sier met je outfit!