Klantenservice

Bij Feestkleding.nl vind je 24/7 de beste Carnavalskleding en Feestkleding.

Onze kostuums zijn ervoor om te zien en in gezien te worden! In heel Nederland is Feestkleding.nl DE webshop op het gebied van carnaval- en feestkleding. We bieden een groot assortiment met meer dan 10.000 kostuums aan en zijn altijd bezig om ons assortiment uit te breiden. Aan jou de keus om binnen ons enorme assortiment de juiste outfit te vinden voor het juiste feestje!

Maximale services en betrouwbaarheid.

Net zoals carnaval of een ander feest dient ook online shoppen een feestje te zijn! Het is onze taak iedere bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen er voor dat alle producten die direct leverbaar zijn en vóór 17:00 besteld en betaald zijn, nog dezelfde dag worden verstuurd! 95% van onze producten zijn direct leverbaar. Dit wordt aangegeven op elke productpagina & in uw winkelmandje. 

Vragen, op- of aanmerkingen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij horen graag van bezoekers, potentiële klanten en klanten wat ze van ons vinden. Zo blijven wij op de hoogte van uw mening en kunnen we er voor zorgen dat we onze webshop blijven verbeteren.

Veel feestplezier namens het enthousiaste Feestkleding.nl team!

Al helemaal enthousiast geworden na het bestellen van een leuk kostuum? Ons hele team wenst u heel veel feestplezier (en vergeet niet te zeggen dat u dat geweldige kostuum op Feestkleding.nl heeft besteld)!

Feestkleding.nl