Kakkerlak kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kakkerlak kostuum

De kakkerlak leeft al meer dan driehonderd miljoen jaar op aarde. Deze taaie alleseter bestond dus al in de tijd van de dinosaurussen. Ben jij ook een taaie overlever, ontdek dan hier onze kakkerlak kostuums. Onze kakkerlak pakken hebben veel details, zoals voelsprieten en harige pootjes, zodat je meteen herkenbaar bent als dit goed gecamoufleerde insect. Ga jij als kakkerlak naar het carnaval? Dan hoef je zeker niet weg te kruipen in kieren en gaten. Met onze insecten pakken mag je gezien worden!

Grappige kakkerlak pakken met een schutkleurWij hebben alle soorten dierenpakken, van muizen- en ratten kostuums tot dinosaurus kostuums. Ga je voor een kakkerlakpak, dan heb je een comfortabele bruine bodysuit met zes poten, die bedekt zijn met stukjes nepvacht. Met een kakkerlak carnavalspak hoef je geen enkele gebeurtenis op een party te missen, want onze pakken hebben namelijk lange voelsprieten, die bij de echte kakkerlak voortdurend in beweging zijn. De kakkerlak staat er ten slotte om bekend dat hij zich enorm snel kan verplaatsen, dus met jouw kakkerlak outfit ben je meteen overal bij.

Andere originele dierenpakken en dierenonesiesIs het kakkerlak pak bij jou favoriet, vergeet dan niet om ook onze andere mooie pakken van kleine beestjes te bekijken. Wij hebben diverse kostuums van insecten die een ware plaag kunnen vormen of die de mens kunnen steken, van vlieg pakken tot muggen kostuums. Zoek je een dierenpak dat je niet alleen naar een feest kan dragen, maar dat je ook als warm huispak kan gebruiken? Bij onze onesies van dieren vind je altijd iets bijzonders, van een zwarte kat kostuum tot een muizenpak.

Een kakkerlakpak bestellen op Feestkleding.nlKakkerlakken kunnen wel een maand lang zonder voedsel. Bovendien ademt dit diertje door kleine gaatjes in zijn lichaam en kan het zelfs een week lang doorleven zonder hoofd. Van kakkerlakken is verder bekend dat ze graag bier lusten, vanwege de suikers en de hop die in dit drankje zitten. Ga jij binnenkort in een kakkerlak outfit naar een party, dan is het dus helemaal niet gek als je daar een lekker biertje bestelt. Houd je hoofd erbij en bestel je kakkerlak kostuum voor 20.00 uur, dan kan je morgen al als kakkerlak carnaval vieren!