Indianen jurk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Indianen jurk

De oorspronkelijke inwoners van Amerika leefden van de natuur en woonden vaak in wigwams van dierenhuiden. Ook hun indianen jurken waren vaak van dierenhuiden gemaakt en versierd met veren en franjes. Wij hebben indianen jurkjes voor dames waarmee je er op en top vrouwelijk uitziet. Daarnaast zijn er ook indianen jurkjes voor kinderen. Er is zoveel keuze, dat je dochter altijd een indianenkostuum vindt dat haar precies de uitstraling geeft die ze zoekt. Houd jij ook zo van het thema cowboys en indianen? Dat komt dan goed uit, want Feestkleding.nl heeft alle kleding en accessoires die je nodig hebt.

Indianen jurkjes voor dames

Voor dames hebben wij veel indianen jurkjes die boven de knie vallen, uitgevoerd in prachtige natuurlijke tinten. Ook langer vallende tunieken met mooie details als stukjes stof met een dierenvelprint hebben wij in de collectie. Of ben je liever een sexy dame met een elegant jurkje met glanzende franjes? Met een prehistorisch indianenjurkje van imitatiebont zie je er weer heel stoer uit. De meeste jurken beschikken over accessoires als bijpassende hoofdbanden met veren. Zo heb je je feestkleding in één keer compleet.

Schattige en stoere indianen jurkjes voor kinderen

Ook je dochter ziet er in een indianen jurkje heel mooi en vertederend uit. Wil ze het allerliefst in een bruine Pocahontas jurk en met lange vlechten naar het carnaval? Zoek dan een schattig bruin indianen jurkje voor meisjes uit met franjes, gekleurde details en traditionele motiefjes. Wij hebben ook stoere jurken waarmee je kleine meid zo kan doorgaan voor het hulpje van het opperhoofd. Een beetje indianenschmink op haar gezicht mag dan natuurlijk niet ontbreken. Wil je de krijgslustige uitstraling compleet maken, dan kan je ook onze bijlen en tomahawks bekijken.

Accessoires en een indianen jurkje voor carnaval bestellen

Zoek je mooiste paar bruine laarzen uit die je in de kast hebt staan, dan maak je je outfit met jouw indianen jurkje als basis compleet. Kan je nog wat extra indianen accessoires gebruiken? Feestkleding.nl heeft talloze kleurige kettingen en sieraden en zelfs een handtasje van veren. Ook speren en strijdbijlen vind je uiteraard in de collectie. En als je die bruine laarzen toevallig niet in huis hebt, dan kan je bij ons gewoon een paar indianen opzetlaarzen met een authentieke suèdelook uitkiezen. Zo ga je vol zelfvertrouwen in je indianen jurk op pad naar de leukste feestjes.