He Man pak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

He Man pak

Is prins Adam met zijn magische zwaard jouw favoriete held? Reis dan af naar de planeet Eternia, want met jouw He Man pak ben je helemaal klaar om het op te nemen tegen de boze Skeletor. In je He Man onesie zie je er net zo stoer uit als de heroïsche zoon van koning Randor en koningin Marlena. Onder de uitroep 'By the Power of Grayskull…I have the power!' transformeer jij in een oogwenk in de sterkste man van het universum en kan je als He Man naar het carnaval. Strijd tegen het kwaad met onze animatie en tekenfilm kostuums!

Krachtige He Man kostuums

De He Man tekenfilms en films verbinden diverse populaire thema’s, zoals de middeleeuwen, sciencefiction en magische krachten. Onze He Man kostuums hebben de kenmerken van een historische gevechtsuitrusting, met een harnas, polsbanden en stoere beenbedekking. Bij een He man onesie, die duidelijk zichtbare spierbundels en biceps heeft, mag een groot zwaard natuurlijk niet ontbreken. Het zwaard, dat prins Adam heeft gekregen van de tovenares van kasteel Grayskull, helpt hem namelijk te veranderen in een gespierde krachtpatser. Wil je liever je eigen spierballen laten rollen, trek dan een hip He Man shirt aan uit onze collectie.

Andere kostuums van gespierde helden

Spreekt een He Man onesie je aan vanwege de brede armen en de gespierde borst? Wij hebben ook nog andere superhelden kostuums voor je met gespierde bovenlichamen. Zo kan je de misdaad ook bevechten in een rood-blauw Superman pak, dat vaak voorzien is van talloze spierbundels. Als het over zijn krachten gaat, wordt deze held vaak 'sneller dan een kogel en sterker dan een locomotief' genoemd. Of ga terug in de tijd en stap de wereld van de Romeinen in met een gladiator kostuum. Ook hiermee ben je onverslaanbaar.

Een He Man outfit bestellen op Feestkleding.nl

He Man staat bekend om zijn telepathische vermogens en heeft een tijger als rijdier, Cringer, die eigenlijk bang is aangelegd. Zodra prins Adam zijn zwaard gebruikt om zichzelf kracht te geven, verandert ook Cringer in een vechtlustige held. Als je als He Man naar Halloween wil gaan, hebben wij altijd een kostuum voor je waarmee je er indrukwekkend uitziet. Ook het He Man Skeletor pak hebben wij in de collectie. Bestel je He Man pak vandaag nog voor 20.00 uur, dan kan je Skeletor en zijn handlangers morgen al een lesje leren!