Halloween kaarsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Halloween kaarsen

In de Keltische kalender was 31 oktober de avond voor Allerheiligen, een soort oudejaarsavond. Na het binnenhalen van de oogst was het tijd voor een vrije dag. De Kelten vierden bovendien dat de geesten van de overledenen terugkwamen. Goede geesten werden aangetrokken met voedsel voor de deuren, terwijl maskers de slechte geesten verjoegen. Omdat het vroeg donker is op de avond dat we Halloween vieren, wanneer de kinderen om snoep komen vragen, zijn een paar mooie Halloween kaarsen of decoratie kaarsen voor je raam uiteraard onmisbaar. Onze kaarsen decoraties en andere feestaccessoires maken je griezelfeestje extra sfeervol. Griezelen, maar wel met een gezellige verlichting!

Kaarsen decoraties voor Halloween

In Nederland wordt Halloween steeds populairder. In veel buurten versieren de bewoners hun huizen dan ook in Halloweenstijl op allerheiligenavond. Hiervoor kan je onze Halloween kaarsen en decoratieve kandelaars gebruiken, die op een eenvoudige manier zorgen voor een spookachtige verlichting. Als de kinderen verkleed voor de deur staan om hun trick-or-treatliedje te laten horen, is het extra leuk als je de deur voor ze opendoet in een origineel Halloween kostuum, bijvoorbeeld van een heks of vampier. Zorg er wel voor dat je er niet te eng uitziet voor de allerkleinsten. Met simpele accessoires als flikkerende waxinelichtjes, pompoenen of een heksenbezem zorg je voor een mooie aankleding.

Andere Halloween versieringen voor je huis

Vinden jouw kinderen het ook zo leuk om met Halloween decoraties het huis te versieren? Onze decoratie kaarsen zijn gelukkig veilig in gebruik en zorgen in een oogwenk voor een stemmige verlichting. De kaarsenhouders zijn bovendien vaak versierd met typische Halloweendetails, zoals doodshoofden en skeletten. Voor meer inspiratie op het gebied van Halloween versiering en decoratie kan je onze hele collectie bekijken. Van een opblaasbare pompoen tot een neonroze spook, hiermee kan je je huis in jouw unieke stijl aankleden. Spinnen, vleermuizen, lampionnen, maak het zo griezelig of gezellig als je zelf wil.

Originele Halloween accessoires voor jong en oud

Halloween is begonnen als kinderfeest, maar ook steeds meer volwassenen vinden het geweldig om naar een griezelfeest te gaan. Heb jij je favoriete kaarsen decoratie gevonden, maar zoek je ook nog Halloween accessoires om je outfit te completeren? Feestkleding.nl heeft originele accessoires voor dames, heren en kinderen. Van onweerstaanbare panty’s en sexy oogmaskers tot griezelige horrormaskers en pruiken, laat je verrassen door ons aanbod. Bestel de accessoires samen met je Halloween kaarsen en je hebt ze morgen al in huis.