Feestmuts

Sorteer op
#1
Carnaval steek meerkleurig

Carnaval steek meerkleurig

€ 5,25
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Feestmuts

Elk feest rijst er weer de vraag: wat trek ik deze keer weer aan? Ga je voor een compleet kostuum of wordt het deze keer een outfit met een paar accessoires? In onze webshop is er in ieder geval voor beide gevallen heel veel mogelijk. Een mooi basisitem voor een feest is bijvoorbeeld een feestmuts. Qua feestmutsen zijn de mogelijkheden heel breed.

Muts voor een dierenfeest

Ga je bijvoorbeeld binnenkort naar een dierenfeest? Waan je dan al snel op safari met je wolf muts of je berenmuts.Of ga je richting de noordpool met een haaienmuts of een eskimo muts? In beide gevallen hoef je het in ieder geval in de sneeuw niet koud te hebben. En ben je toch bang om het koud te krijgen? Dan hebben we altijd nog verschillende eskimo kostuums! Misschien kom je daar dan ook nog wel een sneeuwman tegen? Al zal je hier met je berenmuts ook prima tussen passen.

Bob Marley Rasta muts

Of ga jij voor de tropische sferen in Zuid-Amerika? Reggae muziek, Bob Marley en dreadlocks? Hier pas je met je rasta muts in ieder geval prima tussen! En je hoeft gelukkig ook niet jarenlang je haren te laten groeien om zo'n bijzonder kapsel te kunnen. krijgen. Met een rasta muts en bijpassende rasta kleding heb je dit zo voor elkaar!

Met een feestmuts naar carnaval

Ook tijdens carnaval zal een muts absoluut niet verkeerd staan. Een feestelijke carnaval muts is al een leuk begin van de feestvreugde. Zonder dat je een compleet kostuum nodig hebt, ben je toch al goed verkleed. Met onze verschillende carnaval mutsen kun je natuurlijk ook heel veel kanten op. Wellicht dat je dit keer als heks met een heksenmuts verkleed wilt gaan? Of kies je toch weer voor de berenmuts? Mocht je je na het uitzoeken van een muts toch nog meer willen verkleden, dan zijn er vele andere mogelijkheden in kostuums, jurkjes en pakken met bijpassende accessoires. Neem gerust eens een kijkje op de site!