Bokshandschoenen

Sorteer op
#1
Bokshandschoenen rood kinderen
20 cm

Bokshandschoenen rood kinderen

Speciale prijs € 13,05 Normale prijs € 15,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Draag bokshandschoenen en ontdek de innerlijke Rocky

Met bokshandschoenen maak je jouw boksoutfit helemaal compleet. Natuurlijk ga je geen front kick, low kick, een jab of een high knee doen op een feest of in de kroeg, maar je kunt natuurlijk wel doen alsof. Vooral als het intro van "Eye of the Tiger" wordt gedraaid, sta jij in de spotlight. De rode bokshandschoenen uit onze collectie zorgen er direct voor dat niemand tegen je op kan boksen en dat je in het middelpunt van de aandacht staat. Draag jij dit jaar bokshandschoenen bij jouw bokser carnavalskostuum?

Carnaval bokshandschoenen combineer je met een stijlvolle cape

Met alleen carnaval bokshandschoenen is je outfit natuurlijk nog niet compleet. Kies bijvoorbeeld voor een van onze capes in het wit, zwart of rood en maak je outfit lekker comfortabel met een los vallend short. Er zijn zelfs kant-en-klare kostuums, zodat je niet lang hoeft na te denken over het samenstellen van je look. Wil je er met je bokshandschoenen tijdens carnaval beurs uitzien en hier en daar wat blauwe plekken hebben? Maak je maar geen zorgen! Je hoeft niet tegen een paaltje te lopen of te vallen, maar kan met onze schmink de mooiste creaties op je huid maken.

Ga verkleed als kickbokser of The Hulk

Naast dat je verschillende bokskostuums bij ons bestelt, heb je ook de keuze outfits waarmee je verkleed gaat als hulk hogan of als kickbokser. Wil je graag die ijzersterke sixpack, maar ga je dit doel niet meer halen in de sportschool? In dat geval kun je kiezen voor een gespierde borst uit onze collectie, waar de vrouwen gegarandeerd een keer aan willen zitten. Om te laten zien dat jij de kampioen van de zaal of op het feest bent, kun je pronken met een gordel uit ons assortiment.