Bakkebaarden carnaval

Geen producten gevonden voor deze selectie.

bakkebaarden voor carnaval

Ben jij helaas niet gezegd met haargroei en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Maak je maar geen zorgen, want de bakkebaarden voor carnaval uit onze collectie zijn jouw redder in nood! Trek je een gek kostuum uit de jaren ’70 aan, dan weet je zeker dat je met nep bakkebaarden in de spotlight staat op ieder feest. Om het nog maar niet te hebben over dat stijlvolle Elvis pak of als je verkleed als groep gaat als de Blues Brothers. Hoe je ook verkleed gaat, met onze neppe bakkebaarden weet je zeker dat elvis-pak even terug in de tijd stapt.

Nep bakkebaarden blijven stevig en goed zitten tijdens het feest

Je weet vast en zeker al dat het behoorlijk warm kan worden op een carnavalsfeest. Ga je zweten of per ongeluk aan je neppe bakkebaarden zitten, dan hoef je je geen zorgen te maken dat ze los gaan laten. Druk je bakkebaarden voordat je naar het carnaval goed aan en je bent klaar om de hele avond jouw alter-ego uit te hangen. Je hebt de keuze uit nep bakkebaarden in verschillende vormen, zodat er voor jouw look altijd een passende set te bestellen is.

Combineer de bakkebaarden voor carnaval met andere accessoires

Of je nu verkleed gaat in een kostuum uit de jaren 70, als Elvis of als de Blues Brothers, in alle gevallen weet je maar al te goed dat nep bakkebaarden slechts een klein onderdeel vormen van je gekke outfit. Neem daarom ook eens een kijkje in ons assortiment aan feestaccessoires en maak je look, samen met je nep bakkebaarden, compleet. Jij wilt toch ook de show stelen op het feest?