Maattabel Boland - Dames

LET OP: Deze maattabel is een algemene maattabel en niet specifiek voor dit product. Het kan daarom zo zijn dat er meer/minder maten in deze maattabel staan dan er van het product te bestellen zijn.

LET OP: Kostuums & jurkjes van Boland vallen klein. Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

Met deze maattabel proberen we je een indicatie te geven van wat je kan verwachten van dit product. De daadwerkelijke maten van het artikel kunnen afwijken.

Maattabel dames kostuums

Maat Borst cm Taille cm Heup cm
S 85 77 91
M/L 98 82 104
XL 104 96 121
XXL 118 104 126

Kostuums van Boland vallen klein.
Bij twijfel tussen twee maten adviseren we je om de grootste van de twee te kiezen.

Wanneer je de afmetingen weet, houd deze dan naast de maattabel om er zo achter te komen welke maat de juiste is voor jou. Wanneer de borstmaat in een andere maat pak valt dan de taille- of heupmaat, adviseren we je om de maat te kiezen gebaseerd op de maat van de borstomvang. Om de pasvorm van de kostuums en jurkjes te bevorderen, hebben we op een stijlvolle manier gebruik gemaakt van elastisch materiaal.

De afmetingen en maten in deze tabel zijn slechts een indicatie. Ieder artikel heeft zijn eigen pasvorm, zodoende kunnen de maten per artikel afwijken van deze indicatie. Aan deze maattabel kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.